Sepupuku Zarina  

Posted by: Story in

ptame skali percayalah ini adlah crite benar... ianya brlaku smase aku form 3... aku dh bce bnyk crite dlm ni dan aku tau bnyk yg mnipu.. tp crite aku ni crite bnar.. first of all biar aku crite bckground aku dan spupuku.. aku dlahirkn dlm fmily yg agk kaye.. ayh aku sorg duta krajaan dan ibuku sorg surirumah.. aku kerap keseorgan di rumah krana prents aku slalu tiada di rmah.. abgku pula skola di sbp.. spupuku ni skola di skola ppuan.. bgitu jga dgn aku(aku mst la skola all boys).. aku dan spupuku agk rapat sbb aku knal die dri kcil kn.. spupu aku ni tinggi nye standard ppuan zmn skrg ni la.. hm die ni agk comel... bg aku tetek die ni kcil je.. cume yg buat aku sangap kat die ni ialah bontotnye yg bulat dan padat.. aku slalu gak usya bontot die ni.. lg2 kalau die pkai jeans sendat... peh mmg berair la aku mlm2... aku mmg slalu pg rmah die n bgitu jge dgn die.. stakat overnite kat rmah die tu mmg dh jd kbiasaan.. tp die mmg jrang overnite kat rmah aku.. satu hari ni, parents aku pg indon.. aku sorg2 di rmah sbb abgku msih lg bskola di sbp.. nk diikutkan crite spupuku ni dtg dgn ibu die ke rmah aku.. aku mst la tkejut sbab dorg dtg dgn beg lg.. n then mak cik aku ckp ibu aku sruh mak cik ku ni tmankn aku di rmah.. ye la tkut ape2 yg bruk blaku kan.. n then aku nmpk spupuku ni.. hehe,.. korg tau la ape yg aku pk mse tu.. tp time tu mmg aku x de niat pun nk buat bnde tu... ye la kn.. time ni sume tgh sangap seks je.. malam ptame tu blalu mcm tu je.. aku borak2 dgn mak cik akun spupuku.. blablabla aku pun tidur... n mlm kedua ni aku x kan lupekn smpai bile2.. mse mlm tu mak cik aku keluar ke bndar.. at first die nk ajak spupuku skali, tp spupuku dmam time tu.. so tnggal kitorg bdua je dlm rmah tu.. aku cme pkai shorts je time tu.. ye la sbb dh biase.. time tu spupu aku ni pkai bju shirt biase dgn tracksuit ktat jgk... nmpk jgak la alur pnties die.. aku dgn die time tu tgh tgk tv di ruang tamu.. spnjg tgk tv tu aku sntiase stim.. nsib bek short yg aku pkai tu agk bsar n wrne itam.. so x nmpk sgt la kote aku mngeras... x lame lpas tu die pn bgun dan ktenye die nk tidur sbb die dmam kn.. so die pn blah.. aku pn trus smbg tgk tv.. pastu aku dgr gak die btuk2.. makin lame makin kuat.. aku x sdap ati n trus pegi bilik yg die tidur... smpai je ksian jgk aku tgk die.. ye la muke pucat je.. n then aku pegi duk kat sblah die..n then aku tny die "awk nak panadol x?" x pe la sy dh makan td..." n then aku buat bnde yg pling bodo skali... aku cium bibir die.. ape lg die pun pnampar ah muke aku.. sgan siot... malu pun ade.. n then x tau la knape aku x trus kluar... aku cbe mntak maap kat die n aku kate aku dh lme suke kat die ni... (wlaupun aku ske tgk bontot die je)... die agk tkejut... tp die tduh aku ni nk amik ksmptan kat die... aku pn ape lg.. glabah r.. skali die bgtau mak die, mmpos aku kne tduh pencabul.. aku pun pjuk die spaye pkare ni drahsiekn.. pjuk pny pjuk, die pn cair... ntah mcm mne die start pgang tgn aku.. n then die ckp "sy mcm x pcaye je yg 1st kiss sy akn dgn awk.." ntah setan mane yg rsuk aku smpai aku ckp "awk nk buat seks dgn sy x?" n then kitorg snyap... msing2 x ckp ape2.. mke aku dh merah gile time tu.. aku nmpk die muke die mmg malu gle time tu.. kate org mlayu diam tu tnda stuju... hahaha... pastu aku pndang mke die.. n aku pgang tgn die... to be continued>>> spupuku zarina (intermission)

This entry was posted on 9:22 PM and is filed under .