Aku...  

Posted by: Story in

ceritanya begini... aku ni keja dgn kerajaan.jd satu hari tu aku ada kusus d kk tuk zon malaysia timur..dlm kusus aku berkenalan dgn sorg gadis dr negeri srwk..nama die Y..aku pn terpikat la dgn gadis ni..lps kusus,aku pn ayat2 cintan la dgn gadis ni..aku chat,msg dgn die..akhir nya aku dpt la couple dgn dia..lps tu aku ada kusus lg d KL.kali kitaorg jmpa lg..habis jak kusus tu sume peserta lain dh blk.tgl dia jak sorg dlm hotel tmpt kusus tu..memeber aku2 pn dh naik bas nak g epot.tgl aku jak..aku pn masuk dlm blik die..aku tgk die tgh baring2 berkemban.ms tu aku segan lg nak main2 dgn die.aku p peluk die n kiss2..lama juga kami kiss2..batang aku pn naik keras..lps tu dia g mandi...pas mndi ada kwn dia dtg blik tu, yg kwn die yg xblk lg.nk stay d kl sehari due..durg pn heran aku ada dlm blik tu..hehehe... slps dh cek out, aku dgn die g cek in kat hotel d puduraya..kali aku trus terkam die...aku kiss2 leher die...wah...sedap gile..aku tgk die dh stim semcm.aku jgn ckp la..mmg xsbr dh dr dkt otel yg tmpt kitaorg kusus lg...huhuhuh....aku hisap tetek die..kesedapan gila aku n die..hahahaha.....dlm 10 minit mcm tu aku pn masuk kan jari aku kat dlm puki die...dia nak halang tp last2 die relakan juga cinta la katakan..aku main2 kat tut die...aku rasa dh basah dah...aku pn cocok pelan2 pukit...las2 aku buka seluar die...aku pn masuk kan btg aku...aku sorg tarik..dia pn keseapan....yg aku dgr aahhhhhhhhhhhhhhhh...ahhhhhhhhh.....ahhhhhhhhhhhhhhhh.... die kata perlahan ckit...dia rasa sakit...aku pn slow juga...dia berdengus kesedapan...ahhhhhhhhhhhhhh....ahhhhhhhhhhhh...abg....sedap abg....dia ckp mcm tu...aku pn makin terangsang la.....aku goyh skuat hati...aku sorg tarik lagi....aku pn rasa sedp gile...puki blm sunat la katakan....mmg kuat seks...dia mengerang sedap...ahhhhhhhhh....abg laju lg....aahhhhhhhhhhh.....aku pn lajukan....aku nak klimaks dh....aku kluar kan btg aku...aku pancut kt badan die....ahhhhhhhhhhhhhh....lega aku rasa....mmg sedap la beramput ni....huhuhuhuhu......lps tu aku buat lg...dlm satu mlm jak mau 5 kali kami buat.....keesokan hari nya kitaorg pn blk ke negeri masing2....dan lps tu asal jmpa kami akan buat bnda yg sama....barang bagus la katakan....hahahaha.....tp skrg kami ada masalah....aku syg sgt dgn die....mcm mana ya...............huhuhuhu.... jgn pcy sgt dgn prempuan...kalu mau kasi rosak jak....yg pntg sedp..hahahah...kalu kita serius pn di main2 kan juga.jd kita pok sedp jak.....br la lelaki hebat....hahahahaha.....

This entry was posted on 9:18 PM and is filed under .