fuck ngan Ireena  

Posted by: Story in

ade budak kat skolah aku..nama dia Ireena...kulit dia putih melepak....muka dia sweet....badan dia..POWER..aku dari dulu inginkan fuck badan camtu....ketawa dia manis...ada skali cikgu aku suruh aku buat sains projek. aku dengar aje lar. pastu cikgu aku pilih ireena sebagai partner aku lar. aku syok gila. masa tu jugak aku ajak dia datang rumah aku utk. buat projek tu.

tepat pukul 11.30 pagi hari Ahad dia sampai..Pakai SEXY GILA!!..aku dah horny gila..tapi terpaksa sabar pasal dia datang nak buat projek jer. mula kitorang buat lar projek...sampai dah petang kita penat so i suruh maid aku gorengkan mee untuk dia...lepas tu kita sambung.

aku tinggalkan dia kat atas jap pasal aku nak turun ambik air..haus. masa itu jugak orang gaji aku cakap kat aku "___(nama adalah secret),kamu suka sama dia ya?buat aja sama dia..bibik enggak marah...bibik pun mcm itu dulu" kata org gaji aku yang sporting tu. aku pun kata "tengoklah dulu...malular bibik."

pastu aku naik kat atas bagi dia secawan air. pada masa itu projek kita dah siap dah. masa itu mak dia kata "kalo dah siap panggil mama"dia pun agree. dia nampak penat so kita tengok movie lawak...masa satu part cerita tu dia ketawa gila-gila..sampai baring kat sofa..aku dekati dia. bila aku dekat dia terus bangun pasal malu. tapi aku pujuk dia baring balik. dia pun kata ok. aku pujuk dia kalau nak buat sex. dia malu malu tapi aku buat dia sampai nak.

aku mula mula urut blakang dia. dia kata sedap. dia kata "__ buat lagi lar" aku kata taknak. aku nak terus fuck. dia kata oklah. aku mula pegang tetek dia..raba raba lama lama.

lepas tu aku bukak skirt dia dan campak kat satu tempat. dia rasa malu tapi aku pujuk dia. dia punya cipap rasa basah sikit...batang aku dah tegang..aku bukak seluar dalam dia dan campak jugak. aku boleh nampak cipap dia yang berkilat kilat pasal kulit dia yang putih melepak.

aku mula jilat cipap dia tu.mulut aku dah masuk. kepala aku dah tenggelam dalam kangkang dia. aku boleh nampak muka dia rasa puas. aku masokkan jari aku dalam cipap dia. naik turun..naik turun. bila dia dah rasa puas aku mula jilat balik. masa tu cipap dia kilat gila. aku dah takleh sabar so aku suruh dia isap batang aku sampai aku suruh berenti.

skarang baru aku masukkan batang aku dalam. aku buat cara doggie style. dia meraung raung kesakitan. tapi apakan daya inilah sex. aku buat dia...depan blakang depan blakang sampai rasa puas..lepas tu aku ajak dia buat anal sex . dia pun cuba. sedap sangat batang aku masuk kayt dalam lubang bontot dia yang ketat tu. dia kat botot dia sakit sangat tapi aku paksa dia. bontot dia pun putih melepak..aku geram sangat sampai picit picit bontot dia. dia tiba tiba ketawa entah kenapa...tiba tiba batang aku rasa nak pancut...jadi aku pancutkan kat mulut dia...dia rasa lega dan balik sejurus kemudian.

This entry was posted on 9:54 PM and is filed under .