hadiah untuk abang  

Posted by: Story in

hye..ni nak cite pengalaman la sket..all of u can call me bunny..arini besday my boy..name dia selamat..tadi kite baru je jumpa dia..dipendekkan cite, kitorang jumpe kul 12.30am td..huhu..terlewat wish coz ade study group tadi..so, kite mesej dia datang jumpe kite coz ade hal sket (konon2 je)..bile dia samapi, kite terus hug dia n said hepy burfday dear..kite bawak dia naik atas coz present dia kite letak kat atas..pas bagi dia adiah n kisz pipi dia, kite ingat dah nak balik la ni..tibe2 dia peluk kite..kite cium je la pipi dia..pastu dia cium bibir kita..alamak..kite dah nak stim..lame kitorang french kisz..dia dah makin geram..abis bibir kite dia gigit2..pastu dia bawak kite masuk bilik..dia terus peluk kite n kisz kite..sambil tu dia ramas-ramas bontot kite..aahhh...kite makin stim...pastu dia seluk tangan dia salam seluar kite..(time tu kite pakai baju tidor)..pastu dia main2 bijik kite..ahhh..sedap gile..kite dah mule mengerang2..dia makin gile..dia selak baju kite..dia tanggalkan bra kite..dia gigit tetek kite...uhhhh...sedapnye...dia ramas2 tetek kite..dia geram agaknye coz tetek kite saiz 36b..pastu dia tanggalkan suar kite..dia korek2 cipap kite..ahhhh..sedap gile..tapi sakit gak la sebab dia ganas sangat..kite mengerang makin kuat bile dia jilat cipap kite..uhhh..aahhhh..geli la bang..tibe2 dia gigit2 bijik kite..kite jerit geli campur sedap...arghhh....abanggg...ahhh..tibe2 dia tarik kite suh bring atas dia plak...kite isap telinga dia...kite suke bile dia mengeliat geli..hihi...dia suh kite isap batang dia..alamak besarnye...kite dah cuak dah..mesti tak muat mulut kite..kite isap je dia mengerang..hihi..ahhh..ahhh..dia mengeliat2..kite gelak je..pastu dia baringkan kite balik..then dia pandang kite semacam..alamak..dia mara ke..sekali dia letak kepaa batang dia kat cipap kite..alamak..kite dah takut gile ni..kite pejam mate..dia tanya kenapa? kite kate takkut sakit..orang kate sakit wat camni..dia cakap kejap je sayang..dia pukul2 batang dia kat cipap kite..kite tarik nafas bile dia letak kepala batang dia kat lubang cipap kite..pastu..erghh...dia tolak masuk..ahhhh...sakit la bang...adui...shhh..diam sayang...sikit je ni...dia tolak lagi...ahhhhh..ahhhhh...arghhhh.....masuk pun sume...adui..sakit la...dia stop sekejap..pastu dia mula henjut..adoi sakitnye...ahhh.ahhhh..ahhhhh...ahhhh...makin lama makin laju...dia sorong tarik sorong tarik...ahhh...ahhh...makin lama makin laju...ahhhh...ahhhh..abang...sayangg...arghhh...ahhhh...erghhh....erhhhhh...ahhhhh..dia cakap dia nak pancut..kite cakap jangn pancut dalam...dia angguk..terus dia tarik keluar batang dia..then pancut kat luar...aduh..sakit gak ek..tapi sedap...hihi..tu la kisah hadia hari jadi untuk abang selamat yang kita sayang sangat...hepi besday abang... (^^)

This entry was posted on 7:51 PM and is filed under .