angkara rindu dendam  

Posted by: Story in

aku merupakan seorg pelajar ipt di seremban. setiap pelajar d sediakan kemudahan hostel. area hostel aku ni confirm line clear. tp sbb mse 2 aku bru je dftr kat cni, so aku tetap da rase takot2 gax. aku ada bf yg bernama khairul azwan (nama samaran), tp aku panggil dy abg je, yg tua 3 tahun dari aku. kami berkawan slme 3 tahun ttpi hnya pernah berjumpa skli je. mse 2 aku n dy msig2 masih suci lagi tau. itu pun sblom aku smbug study aku kat cni. so, ble aku dh setahun study kat cni, aku pon pelawa r dye dtg ke kampus aku ni. kami pon plan r time yg sesuai untuk dy ziarah aku. heheh.. dh plan 2, tbe r hari yg d tggu2 oleh aku n abg. mse 2 aku n abg xda pon niat jht untuk wat sumthink yg terlarang. abg smpi je kat depan post guard hostel aku, dy pon kol r aku yg dah x sabo tggu dy. maklum lah slme ni berhubung dlm fon je kn? aku rndu dndm sgt kat abg. mcm 2 gax ng abg. aku pon touch up r cket muke aku ni sblom trun, mklum r nk jmp kekasih hati r katekn.. hahaha :-D ble aku kuaq je dr post guard aku pon tros msuk dlm kete abg. abg nmpk mcm terkejot ble aku x takot2 ng dye.. heheh.. sejujur ny aku percaya kat abg. hmm.. pas2 aku ng abg yg mmg dh plan xnk mkn dlu coz kami nk mkn bersama pon bergerak r p kafeteria. ntah knp ntah, hri 2 kafeteria kat kampus aku xda 1 pon yg bukak.. hampeh btol.. kami berdua yg kelaparan ni pon tukaq plan p mkn kat bdr nilai. mse kami blk kampus 2 hri dh nk mlm, so aku pon pelawa abg naik bilik aku yg memg dok private room. dye pon yg mmg xtau nk tdo mne mlm 2 ikot r aku naik bilik. tp mse 2, kat unit aku da housemate2 aku gax. so nevermind r, aku bgtau housemate2 aku yg abg nk tumpang tdo kat blik aku, so depa ok je.. hah, korg jgn slh phm lak, sepjg mlm 2 aku ng abg beborak2 lepaskn rindu dendam tnpa lebih2. itu sbb aku pcye ng abg aku. hmm. pas dy bersihkn dri n solat, aku yg cian tgk abg yg kpntan memandu dr selatan tanah air ke kampus aku pon swoh dy brig ats katil aku. aku bentang kn tilam toto aku kat bwh untuk aku tdo. time 2 abg ckp y not tdo skli ng abg je? aku pon segan2 r coz katil single je pon, tp nk tdo b'2.. so aku menolak perlahan pelawaan abg 2. abg pon ckp dy xnk tdo kalo aku xtido sme ng dy. last2 aku pon dduk kat sblh abg ats katil. abg tarik tgn aku ajak berbaring. aku hny m'ikot. abg minx izin nk plok aku, aku diam je. abg pon mcm takot2 nk pelok aku.. tp last2 abg plok gax. kami tertidur bersama kemudiannye. terlena dlm berpelukan. lebih kurang jam 3am, abg terjaga nk p toilet, dy kne lintas aku dlu sblom dpt trun katil. time 2 abg terlanggar aku, aku pon tros sado n tnya abg nk p ne? abg nk p toilet r syg, lalu cket.. pas abg kuaq blik air, aku pon tny abg nk air pns? syg wat kn.. pas2 abg ckp ley gax, mcm haus lak tekak ni.. aku pon amek keetle n p amek air n jerang kat dapur. time aku kuaq blk 2 aku tgk housemate aku xtdo lagi, cbok btol main saidina.. heheh.. depa tnya kat aku, awat xtdo lagi? aku pon ckp r ner ley tdo (tp sbnaq ny aku ng abg lena tdo).. huhu.. cover line r cket.. so, aku pon wat2 r tgk depa main saidina sementara tggu air masak 2. pas2 aku pon wat kn air untuk abg n aku skli. pas 2 aku n abg tros x kuaq blk g.. coz tertidor smpi lps subuh. ble bgun hr pon dh siang, aku n abg siap2 r coz kami dh plan nk kuaq jln2 kat area2 cni je. sehari suntuk kami hbs kn mse bersama, tp aku tetap rindu kan abg aku sorg ni.. heheh.. mlm 2 abg tumpang lagi tdo kat blk aku, n mlm ni merupakan mlm bersejarah aku.. segala rindu dendam aku dah terluah. aku makin cinta abg. terima kasih abg krn phm syg.. esk pagi ny, kami kuaq p breakfast kat nilai sblom abg anto aku blk kampus n abg tros blk ke selatan. time 2 abg pesan ng aku jgn nakal2 coz abg hny cnta syg sorg je. aku pon menangis coz x sanggup nk berpisah dgn abg lagi. tp, semenjak abg dtg kampus aku, hubungan kami bertambah mesra n rapat, aku bersyukur sgt2.. skrg ni, aku menghitung hari untuk menjadi suri hidup ny untuk seumur hidup ku.. syg syg abg seorg je... terima kasih atas sgla ny abg..

This entry was posted on 9:19 PM and is filed under .