bes tol maen hambe2 nih,  

Posted by: Story in

mekom. heheh..
cane aku nak start eh? k ar.
name aku M name balak aku K. K nih dok xla jaoh sgt from aku. tp kire kene naek kete gak arr. kawasan kl gak. same ngan aku. kitorg jarang gi dating, bukan pasal parents aku xkasi kua, tp pasal kalau nak kua aku xde transport. aku nih jahil sket nak nek public transportation nih. dad memanjang ngan keje. mom asek ngan kwn la ape la. so kirenyer dorg bg kebebasan kat aku ar. cani ar hidop org kaye. =[
oleh krane aku susah nak kua, so K salu dtg umah aku. (xdela slalu sgt tp slalu la gak. hehehe... ) slalu dye dtg umah, kitorg just kissing jer. tgn masing2kat pipi org blakang. dye xde rabe boobs aku pon. aku tringin gak nak suro. tp nnt dye ckp aku sangap plak. haha! aku walaupun 15, tp body not bad arr. org ckp aku cute tp aku xrase aku cute pon. huhuhu... K nih toksah ckp rr. hot gila!! atok blah bapak dye masaleh xsilap aku. dye nih da la hot, cute, cool gila plak tu! pompan mane xcaer weehhh... tekejot aku time dye mule2 mintak kapel ngan aku. n parents kitorg know about out relationship.

so one day, parents aku overseas. sminggu. dorg mmg salu overseas pon. n aku tggal sorg2 cz aku anak tunggal. aku kol K suro dye dtg teman aku. parents dye xkesa dye nak blk kul 3 pg pon. oh lupe, K tue staon dr aku. so dye dtg la lam kul 6ptg tuh. smpai je umah aku, aku bukak gate tros dye pelok aku. (dye dtg nek kete. dye drive.) aku pelok la dye blk. pastuh aku ajak dye masok. mule2 kitorg borak2 lepaskan rindu, maklum lah, 3 hari xjumpe. haha! dye bukak tv, aku baring atas peha dye. dye men rambut aku. aku tutup mate. bile aku bukak mate, dye da wat muke comel mintak kiss kat aku. eiii.. geerrraaammm gila! aku senyum pastuh aku tros kiss dye.

giler nikmat rase lidah dye dlm mulot aku. dye isap lidah aku pastuh aku isap lidah dye. bes gila weh dye nyonyot! dlm 3 minit pastuh, aku tergigit lidah dye, sebab geram sgt. dye gelak pastuh dye pelok aku then kiss pipi aku. aku xpuas agi so aku kiss lips dye blk smbil pelok dye.
now kali ni aku dpt rase yg dye da betol2 stim. sbb dye cam tahan tgn dye drpd nak rabe boobs aku. nak wat cane, dye xtahan. hahaha.. tgn dye pon menjalar gi kat boobs aku. dye pandang aku. aku senyum je wat xkesa. dye da dpt green light, ape lg. dros rr wat keje meneroke dye tuh. mule2 just rase2 gitu je, then dye ramas. lidah dye still dlm mulot aku. aku bukak mulot pastuh aku jilat pipi dye. dye yg dah xthn tuh tolak aku kat atas sofa dgn posisi dye cam merangkak atas aku. aku fikir ape nak jadi, jadi la. aku da xkesa. dye bukak baju aku, bukak bra aku then dye sembamkan muke dye kat tetek aku. dye jilat n isap whilehis other hand was on my other boob. dye ramas giler nikmat weh!tgn aku menjalar kat suar dye. aku pgg btg dye dr lua. KERASSSSS. tgn dye nak menjalar kat pussy aku. aku kate stop. dye da cam takut. aku gelak then aku kate "u ni, nak wat, dlm bilik rr..." pastu dye senyum n aku tarik dye masuk bilik aku.

masuk je, aku kunci, dye bukak baju ngan sua dye, aku yg topless nih pon bukak la miniskirt aku. dye tolak aku atas katel then dye jilat leher aku. i cud feel his dick at my thighs. pantat da gatal da! then dye stop, dye senyum. pastuh dye kate tunggu. dye gi croboh laci undies aku, dye amek bra aku ikat kat mate aku. then dye amek panties ngan bra aku yg len, ikat tgn aku. aku da xleh wat ape. dah stim gilerr..
then bende plg bes blaku. aku ngan keadaan xnmpak n tgn xleh gerak tuh, dye jilat. satu bdn aku dye jilat! then dye sumbatkan dick dye kat lam mulut aku. aku pon wat blowjob kat dye. dye dah "errrrhhhh... arrgghhh......." pastuh! dye kua kan, dye sepit antare boobs aku pastuh dye pancut! ade yg masuk mulot aku sket, n kene muke aku. aku jilat je. passstuuuuhh.. dye turon turon turooonn.. gi kat pantat aku, then dye jilat. WAAHH!! aku da "aaahh! erhhh! sayaaaaaaaaaaaaaaaanggg!!!" aku da rase nk men menjerit!! ye ar, tgn aku xleh begerak. mate aku kene tutup! pastuh dye maen2 kat pantat aku. dye jilat lg! maen2 kan pantat aku ngan lidah dye. aku jeriiitt!! aku dgr dye gelak.
pastuh, dye letak dick dye kat pantat aku. dye sondol kepale depan tuh je. pastuh dyekuakan. dye wat byk kali! aku dah merayu2 dah! "sayang plzzzzz....... dont torcher me!! put it all in. PLEEEAASSSE!!" dye wat mende yg same! last2 dye tros masok! aku yg still virgin nih rase nak menangis!! saket woiii!! rase cam ade sumthin tekoyak! dye bia dick dye berendam kat lam pussy aku jap smbil tgn dye gentel2 puting aku n mulot dye kulum lidah aku. aku enjut suro dye gerak. then dye masok kua masok kua masok kua.. SEDAP GILRRR... da lame sket pastuh, dye kua kan, pancut lam mulot aku.
then dye kate . "u ikot je ape yg i buat. u diam je sayang...." then dye bukak bra kat mate aku tuh, dye libas bontot aku. aaahhH!! xla skt sgt tp agak skt la. dye tanye skt x, aku ckp x. dye ggt bontot aku! pastuh, dye tebalekkan aku, dye sandakan aku kat katel nyer depan tuh, dye fuck aku lg skali, doggie style. tgn au yg still kene ikat nih xleh nak wat ape. then mcm2 lg dye wat kat aku. aku kene jd sex slave dye.

then esok ye, dye dtg lg.this time i was prepared. aku pakai miniskirt ngan tube je. dye masok2 tros tarik aku masok bilek. kali nih aku nak wat revenge. aku tolak dye, aku kate diam. aku tampa dye. aku bukak baju dye. dye tekejot. then aku kiss lips dye pastuh aku turon, licking him as i go, dye calm lg time tuh. aku fully dressed agi. tp tube aku nih biler2 je leh jato. da ar xpakai bra. x) aku ikat dye kat katel. tgn je la. so dye xleh gerak. aku diri atas katel, aku soh dye tgk aku bukak baju one by one. aku trk tube aku, kelua la boobs aku begegar2. haha.. aku lompat2 atas katel cam org giler. dye tgk je. then aku bukak skirt, bukak panties, aku soh dye tgk aku maen ngan diri sendiri. then aku nampak dye da xthn. tros aku dok atas muke dye. aku soh dye jilat pussy aku. dye xbantah. he tongue fucked me. aku sumbat boobs aku lam mulot dye. abes rr dye kejekan. then i gave him a blowjobngan care bontot aku menghale kat dye. dye xleh nak wat pape cz tgn dah kene ikat. haha.. aku isap kote dye cam isap lolipop n aku jilat cam makan eskem. lame sket pastuh dye pancut lam mulot aku. lagi rakus aku isap. then dye mrayu2 kat aku soh aku lepas kan dye. aku gelak then aku mule buat aksi lucah lg depan dye. dye cam nak nages dah. nak lancap tgn xleh gerak. xP dye mrayu kat aku. aku kate "u dah buat kat i cani smalam, now u terime revenge dye. xpe la, i tau u dah xthn... meh sini i lancapkan u" aku goncang2 dick dye, xlame pastuh pancut lg. heisshh., byk tol supply mamat nih.
pas aku uat beberape lg pekare kat dye, aku pon lepas kan dye. dye tarek rambot aku pastuh dye fuck aku. tros masok je! sakit lg! dye pump pump. bes rase balls dye kat pepek aku. hehe... then dye pancut lam pantat aku. ahhhhhhhhhhhhhhhhh... legeee... aku xkesa cz aku da telan pil.
so kami pon membuat aktiviti2 bgtu selama 4 hari. dlm satu hari 5-6 kali gak ar dye fuck aku. n kami gemar melakukan aktiviti2 hardcore. heheee... kebetulan cuti skola kan, y waste it? xP heeeeeeeeeeeeeeeeeeeee~

This entry was posted on 12:21 AM and is filed under .