Kawan Baik ?????? (1)  

Posted by: Story in

I dan S ialah kawan baik dan biasa keluar bersama. Weekend lepas kita cuti bermalam di sebuah resort hasil hasil daripada kita memenangi dalam satu cabutan bertuah. Asalnya kita ambil 2 bilik namun kebetulan masa tu resort sedang buat renovation, tiada bilik kosang lebih, maka hanya satu bilik je kita dapat. i tak kisah sebab sudah kenal sgt dengan S DAN I juga percaya pada S. Lepas makan malam, kita join dlm beberapa aktiviti anjuran resort dan waktu habis aktiviti masih awal lagi, jadi i cadang pergi jalan-jalan kat tepi pandai (memang i suka sgt dlm perkara nie). Tiba-tiba hujan turun dgn lebat, kita bergegas lari balik namaun bila sampai bilik kita berua dah basah habis, lepas salin baju i buat minuman panas, sambil minum kita sembang di balkani sambil tengok pemandangan luar, betul betul selesa sangat........ Tiba-tiba S terpagang tangan i masa ambil minuman, walaupun itu perkara biasa utk kita tapi endah kenapa kali nie rasa lain sikit, mata kita bertentang, S pula tidak berniat lepaskan tangan i. Lepas beberapa saat, i sedar dan cuba lepas dari pegangaN S, tapi tak jadi, malah makin kuat pegangan S ! Muka S semakin dekat dan rasa nak cium i, i elak dengan balingkan muka i, S lepaskan tangan i dan pegang muka i, i tak rela dan cabut lari tapi ditarik S, "Leng,I LOVE U....", i terpegun dan peranjat dengan kata S tu, S peluk i dengan rapat, "realy Leng, dah lama i pendam perasaan S dalam hati, S betul sayang Leng, S betul cinta Leng !!" "S, jangan main..." i cuba lepas pelukan S tapi tak terdaya !! "tak S serius nie !!" terus S cium kat bibir i, tentangan i sekian lama sekian lemah... mungkin nafsu i terangsang, i mula ada respon, balas ciuman S.... S tolak i ke dinding ajak i buat french kiss, sekian lama tangan S mula gerak masuk ke dalam t-shirt besar i, tangannya makin menuju ke atas, tibalah di dua gunung i(size 36C), S ramas buah dada i di luar coli... S tak puas setakat nie, mulutnya masih cium ganas di muluh i, lidahnya gerak rancak dlm mulut i main dgn lidah i, tangan S pula gerak tanggal baju i dengan senang krn i angkat tangan sendiri dgn rela hati.... Tangan S mengusap-sap di belakang i yang terdedah, kancing coli i dijumpa dan dibukanya, coli yang melindung buah dada i selama nie ditanggalkan oleh S.... mulut S turun di telinga dan leher i, tangannya pula ramas di buah dada i tidak pernah disentuh oleh mane-mane jantan... "emmm....arrghh !!" makin geli makin berahi i dibuatnya. S berhenti dan dukung i ke atas katil single, dia buka semua pakaiannya dan terus didih atas badan i, i sedar, tidak ingin ia terus berlanjut, i beri tentangan, S segera serang mulut dan buah dada i.... i tidak mampu bertahan, kalah di bawah serangan S... "aahhh !! jangan, jangan henti" tak sangka i terkeluar kata-kata nie, tangan i juga automatik gerak cari "adik" S dan pegang usapnya... S senyum manis atas tindakan padu i terus serangan di telinga i, leher i dan buah dada i yang makin keras, tetek i yang tegang tu dicium, ditarik dan kadang kadang digigit halus !! Tiba-tiba S.....

This entry was posted on 9:15 PM and is filed under .