16 Tahun  

Posted by: Story in

I tell u about my true story. Baru2 nie I brkenalan dgn chatter yg br berumur 16 tahun. Semasa chatting dulu, this girl mengaku umurnya 21 tahun. So, i pun berkenalan dgn dia.. mula2 chatting je, pastu mlm2 call.. cite ttg apa saja, dia pun layan.. and one day, she want to make me a date. Bila i jumpa dia, punya la cute.. muka mcm budak je.. ala2 mcm pelakon khairiah mcm tu.. orgnya rendah2, paras dada je.. So mlm tu i bawa dia tgk movie naik motor je.. kuar dr movie, hujan lebat.. dh pukul 12 mlm. nak xnk, bila hujan renyai, kami pun redah je.. smpai tgh jln, hujan lebat balik. Kami singgah berteduh kt satu bus stop, kemudian redah hujan balik.. alang2 dh basah.. i pun sampai kt umah dia jam 1 pg.. Rupanya dia tinggal dgn kakak dia, kakak dia xde umah masa tu sbb balik kg umah mak mertuanya. Ada kenduri.. So, dia ajak i mandi2 dulu, keringkan pakaian.. tunggu hujan berhenti tp xsangka pulak i boleh terlanjur dgn dia nie.. i pernah main sebelum nie tp cipap dia nie lain sikit.. ketat giler.. btg i dh keras pun susah nk masuk.. mmg i tau.. kalu perkara mcm nie, i kena bg dia byk pelincir.. so i lick her pussy very well.. terangkat angkat punggung dia menahan kesedapan.. dia punya pussy pun rasa lain sikit.. masin! tp bila bibir dah dekat pussy.. dh xingat apa dh.. sedap je.. yg i terkejut, rupanya dia nie dara lg.. dia pun xsangka sbb dia pernah cerita yg dia pernah main pussy dia dgn jari pastu kuar darah.. tp masa i try sodok lubang dia.. byk darah kuar.. sakit kata dia.. mlm tu i layan la.. berkali-kali buat sex yg ingat.. asal sedar je buat sex, asal tersentuh je buat sex.. benda sedap.. dia kata i nie kuat sex..sama mcm dia.. sampai skg i still couple dgn dia.. dgn harapan ada la jodoh.. tp famili dia mcm xsuka sbb diaorg jenis berada (org kaya-kaya) aku pulak org misekin (papa kedana) tp xla sampai minta sedekah.. apa-apa saja la...

This entry was posted on 9:20 PM and is filed under .