mmmm bestnya  

Posted by: Story in

Pengalaman main ngan amoi hanya njadi kenangan. Sebelum itu kalau ada yang nak kongsi pengalaman atau anak dare yang kesepian aku sudi hiburkan. kontek aku di manjakani9...yabedabedu(sebelumnya) dot kom laaa.

Ok aku seorang pendiam..tapi suka seks. satu hari aku cuti ke PP. Duduk kat hotel. kebetulan bilik depanku adalah amoi, keja auditor so...jauh dari family...Satu hari dia ketuk bilik aku pasal pening kepada. Hari dah jauh malam..hujan plak. Dia minta aku tolong beli ubat.

Kebetulan masa tu amoi tu hanya pakai short aje..nak tidur katekan..baju pun nampak pusat..Apa lagi aku pun pasang jerat laaa. Aku kata no problem..tapi ada hadiah...Dia kata ok.

Balik dari beli ubat..aku pun bagi dia minum...lega sikit katenya...Dia tanya aku apa aku nak. Aku kate aku belum mandi lagi..jadi aku minta dia mandikan aku..Dia senyum aje...Aku pun pi laa take shower...Dia ikut belakang aku...Aku kate tak pening lagi ke...Katenya dah kebah...Sehelai demi sehelai baju aku dibukanya. Katenya aku kena mandi pasal dah kena hujan tadi..nanti demam pulak. Dia pun turut sama bogel...pehhhhh....terangkat...badan kecik tapi betiknya..macam dolly parton..aku apa lagi nyonyot laa...aahh ,....aahh katenya mmm best..Tangannya pegang awangku..aku pula pegang cipapnya yang lembut..

Sempat aku tanya...still virgin lagi ke...Dia angguk aje..katenya nak main ngan melayu dulu pasal ngan cina kote tak sunat..kotor...

Apa lagi lepas tu aku angkat ke katil tapi di bisik nak karoake dulu aku punya...mmmmmsedapnya...Sesungguhnya aku di puncak dunia...Lepas tu dia merengkek nakkan awangku masuk ke black holenya...Kembang kempis aku tengok pussinya macam panggil aku je...Slowly aku cuba masuk ke dalam..Ambooi ketatnya .mula mula sakit katenya...tapi lepas tu putih bijik matenya aku tengok...Aku rasa dekat 1 jam aku main ngan dia. habis katil kena darenya...Takpe katenya...janji puas. Hari tu aje aku buat 4 round sampai subuh...Keletihan nampaknya amoi tu...Sebelum beredar ke biliknya..dia sempat kiss aku...See u, amoi tu kate kat aku...

Niat aku nak balik KL hari tu aku cancel..mana taknya, amoi tu kate...Yahoooo...bestnya...aku pun sambung cuti lagi laaa...

This entry was posted on 11:46 PM and is filed under .